Schoonheidssalon Birgitte

Wist je dat...Serums

Een serum is veel geconcentreerder dan een normale dag- of nachtcrème doordat er geen zogenoemde vulmiddelen aan toegevoegd zijn. Binnen de formule van een serum is dus meer ruimte voor actieve ingrediënten en werkzame stoffen. Door het gebrek aan vulmiddelen geeft een serum niet hetzelfde comfort als een dag- en/of nachtcrème waardoor een serum de perfecte basis is onder de dagelijkse verzorging.

Mijn advies is om een serum in de ochtend en in de avond aan te brengen op de gereinigde huid voor de dag of nachtcrème. Hierdoor wordt het beste resultaat bereikt.

Het is ook mogelijk om een serum te gebruiken als een kuur om de huid een booster te geven. Dit kan wanneer de huid net even een extraatje nodig heeft of bijvoorbeeld in het voorjaar en najaar of zomer en winter.

Ook is het goed om serums, maar ook zeker crèmes af en toe te wisselen. Zo raakt de huid niet gewend aan bepaalde ingrediënten en werkstoffen maar blijft de huid zelf actief en aan het werk om de nodige (ontbrekende) huid eigen stoffen aan te vullen.

website: Cool 64 webdesign
Admin