Schoonheidssalon Birgitte

De SchoonheidsbehandelingenComplete basis behandeling

Deze bestaat uit een reiniging van de huid met een zachte olie of milk. Daarna zal ik de huid scrubben. Desgewenst zal ik de wenkbrauwen in model brengen (epileren) daarna volgt: stomen van het gezicht, een massage, onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend een kopje koffie of thee.
De kosten van deze behandeling is € 55,- Als u er voor kiest om bv de bovenlip of kin te harsen of om de wenkbrauwen of wimpers te verven komen die kosten er nog bij.

Diversen

Diversen

Diversen

.....

Ontharen

Dat de haren in zijn geheel weer terug komen, dat wil zeggen als complete, zachte haartjes. Wanneer je scheert of een crème gebruikt, verwijdert je alleen dat stukje haar wat boven de huid uit komt.
Daar een haar een aantal millimeter per dag groeit, heeft u na een paar uur alweer de eerste stoppels.
Waarom stoppels?
Een haar is rond, maar wanneer je je scheert of een crème gebruikt haal je die bovenste ronde top van de haar (denk aan een baard van een man).
Het voordeel van harsen is dus dat je de haren met wortel en al verwijdert, de haartjes groeien in fasen terug en na verloop van tijd worden ze fijner en zachter - soms nauwelijks zichtbaar. Daarom is het belangrijk dat men het ontharen dmv hars regelmatig doet.

Één keer is uiteraard fijn, maar het beste resultaat heb je als de haartjes die nog niet volgroeid kunt pakken bij een volgende behandeling. Op termijn zul je zien dat de huid mooi glad is en dat de haartjes die teruggroeien een fijner structuur hebben dan voorheen. Geen stoppelvorming. Voordeel van harsen: - Zachte haartjes - Weken lang ben je schoon - Geen stoppels - Geen ingegroeide haren
Hoelang blijven haren weg?
’s Winters langer dan ’s zomers, daar de doorbloeding sneller is als het warm is. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de voedingsstoffen worden sneller aangevoerd. Er wordt weleens beweerd: Als het gras snel groeit, groeien haren ook snel. Gemiddeld blijven de haren een aantal weken weg

website: Cool 64 webdesign
Admin